Ce sa nu faceti la interviu?

Ce sa nu faceti la interviu?

Indiferent ca sunteti in cautarea unui nou loc de munca sau o promovare, trebuie sa iesiti din multime. Modelele de videochat si-au dezvoltat abilitatile de comunicare prin prisma carierei si sunt in masura sa va ofere cele mai bune sfaturi in materie de conduita in cadrul unui interviu si cel mai important, ce sa evitati sa faceti:

 

Nu intarziati

Daca doriti cu adevarat slujba, atunci nu aveti nicio scuza pentru a nu va lasa timp sa ajungeti mai devreme si sa va pregatiti. Daca nu reusiti sa ajungeti la timp, cel putin incercati sa dati un telefon prin care sa anuntati intarzierea, ori incercati o reprogramare.

 

Sa nu va prezentati nepregatite

Ce stiti despre studioul la care aplicati? Ce presupune rolul de model online? Astfel de intrebari sunt comune si pentru a nu va lua prin surprindere este esential sa va faceti temele de acasa. Atunci cand studiati rolul si angajatorul puteti explica in mod clar de ce sunteti persoana potrivita pentru aceasta cariera.

 

Imbracati-va profesional

Interviul nu este o plimbare pe faleza, nici un show de moda. Este o modalitate de a demonstra ca sunteti profesioniste, respectuoase si sigure in fortele proprii. Imbracamintea corespunzatoare este reprezentata de hainele casual, poate chiar faimoasa rochie neagra, cu care nu veti da niciodata gres.

 

Nu criticati angajatorul actual

De ce vrei sa-ti parasesti rolul actual?” nu este o invitatie de a impartasi toate lucrurile pe care le urati la actualul loc de munca si toate motivele pentru care vreti sa plecati. Fiti sincere, dar nu critice si incercati sa pastrati intotdeauna o nota de profesionalism in limbaj.

 

Nu oferiti raspunsuri standard

Un interviu pentru cariera de model de videochat este unul atipic, diferit fata de cele din alte domenii. Deoarece intrebarile standard nu prea apar, este important ca nici raspunsurile voastre sa nu fie standard. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, ci doar raspunsuri oneste sau invatate precum o poezie. Incercati pe cat posibil sa fiti naturale si oneste.

 

Nu va judecati

Nu porniti la interviu cu ganduri negative. Daca veti considera ca nu meritati rolul, ca nu veti impresiona, ori ca nu sunteti potrivite pentru o cariera de model de videochat, sansele sunt foarte mari sa esuati. Chiar daca primul interviu nu decurge in felul in care v-ati fi dorit, tot mai exista sanse, iar studiourile profesionale va vor primi intotdeauna cu bratele deschise. Trebuie doar sa aveti incredere si sa va doriti cu ardoare sa faceti performanta in domeniu.