Cele mai frecvente intrebari din videochat – Partea I

Cele mai frecvente intrebari din videochat – Partea I

Videochatul ridica inca foarte multe semne de intrebare atat pentru persoanele care doresc sa intre in aceasta industrie cat si pentru persoanele care au curiozitati din aceasta industrie.

Pentru ca se formeaza practic doua tabere din care primim des intrebari, in articolul de astazi o sa raspundem intrebarilor pe care ni le adreseaza persoanele care sunt interesate de acest domeniu si de posibilitatile pe care acesta le ofera.

 In cat timp ajung model de videochat de top?

Depinde de mai multi factori precum: studioul din care faci parte, ambitia si motivatia pe care le ai. In cadrul studioului nostru de videochat Bucuresti, modelele ajung la statutul de model de top cam intr-un an de la angajare.

Ce inseamna sa fii model de videochat de top?

Un model de videochat de top este un model care incaseaza lunar peste 10.000 de dolari in mod constant. De cele mai multe ori, modele de top sunt desemnate in cadrul galelor de profil la nivel mondial, dar si in cadrul platformelor de profil.

Un model de videochat de top detine propria comunitate, proprii membri fideli care sunt mereu gata sa plateasca. Un model de videochat de top este cel care isi petrece foarte multe ore peste program si incearca mereu sa se autodepaseasca.

De la ce varsta pot sa fac videochat?

Varsta legala in Romania pentru a face videochat este de 18 ani. Este varsta perfecta pentru ca adolescenta se transforma deja in femeie si are deja o alta mentalitate. In plus, 18 ani este varsta care trimite o tanara direct la facultate, astfel ca tocmai bine: mai multi bani de cheltuit pe frumusetea tineretii si a vietii.

Pot sa fac aceasta meserie si acasa?

Da, poti sa faci aceasta meserie si acasa pe cont propriu sau chiar in cadrul unui studio care iti permite acest lucru, dar din propria noastra experienta iti spune ca este o idee foarte proasta. Noi scoate modele de top constant si stim ca pentru a ajunge la acest statut un model de videochat are nevoie de ajutorul intregului sfat care sa ii ofere cele mai bune sfaturi si indrumari, iar acest lucru nu se poate face din confortul propriei locuinte.