Cum alegem un studio de videochat?

Cum alegem un studio de videochat?

Este foarte important sa te documentezi inainte de a hotari sa aplici la un post oferit online de catre un studio. Videochatul a devenit foarte profitabil, insa acest lucru a facut ca unele persoane sa nu acorde suficienta importanta studiourilor care pun la dispozitie locuri de munca. Trebuie sa ai in vedere anumite aspecte atunci cand vrei sa intri in aceasta industrie. Primul lucru pe care il vei face, va fi sa cauti cat mai multe informatii pe internet despre aceasta industrie, este foarte probabil sa gasesti multe pareri pro si multe contra, ca de altfel in fiecare meserie se intampla asa.

Sunt tot mai multe studiouri in Romania si nu putine cele care nu ofera foarte multe informatii despre ele. De aceea, daca hotarasti sa te angajezi ca model online, uite ce ar trebui sa stii:

Un studiou profesionist si serios iti va oferi intotdeauna informatii complete despre activitatea lor, despre locul in care isi desfasoara munca, website-ul este foarte important. Un website realizat corespunzator, care ofera mai multe detalii legate de acest domeniu, unde vei regasi parerile anumitor modele, fotografii cu incinta in care vei lucra, este cel mai probabil sa fie alegerea potrivita pentru tine.

Atunci cand vei contacta un studio asigura-te de legalitatea acestuia. Un contract de munca bine definit si care indeplineste toate normele legale este un semn bun din partea agentiei respective. Nu lasa lucrurile neclarificate daca simti nevoia sa intelegi anumite lucruri, acestea pot face diferenta pe termen lung.

De asemenea, BONUSURILE sunt o oportunitate de a-ti mari veniturile si majoritatea studiourilor ofera aceasta forma de plata. Informeaza-te ce inseamna aceste bonusuri, cum se acorda, care sunt criteriile de indeplinire a acestora.

AVANSUL, o forma de a atrage cat mai multe modele. Stim cu totii ca aceste avansuri sunt o forma de a te stimula, de aceea trebuie sa citesti cu mare atentie ce presupune incasarea unui avans, fie el de relocare, chirie sau la prima angajare pentru a nu avea surprize pe viitor.

Conditiile de munca ale studioului. Daca ai inceput sa mergi la interviuri, fii atenta la cum este organizat studioul, la persoanele care luceaza in cadrul acestuia pentru a-ti face o idee despre mediul de lucru si pentru a vedea daca te vei integra in cadrul acestuia.

Training-urile oferite! Toate agentiile de videochat se promoveaza prin diferite avantaje pe care le au, insa aceste training-uri trebuie sa fie complete si gratuite, cel putin in ceea ce priveste invatarea modului de lucru si alte aspecte ce ntin de activitatea pe care o vei desfasura.

Cauta informatii cat mai multe. Internetul iti pune la dispozitie o srie de forum-uri de unde poti afla informatii utile despre anumite stuiouri, mediul de lucru, plata si veniturile modelelor din cadrul acestora.

Orienteaza-te pe ce crezi ca ti se potriveste. Exista multe firme de videochat care au atat sectiune de adult cat si de non-adult, asa ca cel mai bine ar fi sa discuti ce implica fiecare activitate in parte, iar ulterior vei putea sa-ti alegi ce crezi ca este mai bine pentru tine.

Evita capcanele reclamelor daca esti la inceput in domeniul videochatului si informeaza-te despe agentii. Este cel mai sigur mod de a evita ulterioare neplaceri, cele mai potrivite alegeri vor fi intotdeauna studiourile care iti ofera informatii fara a evita anumite subiecte si mai ales cele care au o experienta mare in domeniu. Restul tine de tine, daca vrei sau nu sa urmezi aceasta cariera, insa videochatul este o meserie in care castigurile pot ajunge la sume foarte mari intr-o singura luna.