Cum decurge un interviu in videochat?

Cum decurge un interviu in videochat?

Una dintre cele mai mari temeri ale tinerelor care doresc sa practice meseria de model de videochat este interviul.

Ideea de interviu este extrem de infricosatoare pentru multe tinere pentru ca nu stiu la ce sa se astepte atunci cand vor fi fata-n fata cu intervievatorul. Deoarece vrem sa lamurim toate aspectele legate de interviu, va vom explica cum decurge un interviu in studioul nostru de videochat din Bucuresti.

Interviul in cel mai  bun studio de videochat din Bucuresti

Proba de interviu din studioul nostru de videochat este mai mult o proba de cunoastere. Tot ce ne dorim este sa te cunoastem si sa ne cunosti.

Imediat cum ai ajuns la noi in studio te va intampina managera noastra care tot ce doreste este sa te cunoasca. O sa iti prezinte initial studioul de videochat pentru ca tu sa vezi efectiv cum suntem noi, cum este atmosfera aici, cum arata studioul.

O sa vezi sala unde se pregatesc modele, unde este camera de relaxare si cum arata camerele in care se desfasoara activitatea. O sa poti sa cunosti si modelele de videochat si sa discuti cu ele pentru a afla si parerea lor despre studioul nostru.

Dupa ce turul este terminat, managera te va invita la o conversatie friendly in care iti va impartasi mai multe despre noi si conceptul nostru. De asemenea, o sa iti spuna la ce sa te astepti si cum va decurge intregul proces de training si de intrare efectiv live cu membrii. Nu trebuie sa iti faci griji, echipa de traineri profesionisti va fi acolo pentru tine sa te sustina si sa te incurajeze.

Managera noastra va dori sa stie mai multe despre tine, mai concret: va dori sa te cunoasca. Nu trebuie sa isi pregatesti un discurs, va fi o discutie libera in  care se va vedea compatibilitatea, in care se vor vedea dorintele si asteptarile tale de la acest job.

Trebuie sa dai o proba?

La noi in studio nu trebuie sa dai nicio proba! Noi acceptam tinere fara experienta si nicio proba nu este necesara si nu va fi necesara.