Cum isi aplica modelele de videochat genele false?

Cum isi aplica modelele de videochat genele false?

Nu exista model de videochat care sa nu tina pasul cu tendintele populare de frumusete, mai ales ca are la dispozitie o armata de make-up artisti! Genele false se incadreaza in tendinte, fiind acel detaliu care completeaza orice machiaj, fie ca este unul de zi sau de seara. Modelele de videochat le poarta atat in fata camerelor web, cat si in cadrul tinutelor casual, bucurandu-se de o privire absolut magnetica.

Secretul genelor false, dezvaluit de modelele de videochat!

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va asigurati ca ati cumparat perechea potrivita de gene false. Cele mai bune sunt, evident, cele care au un pret de vanzare ceva mai piperat. Studiourile de videochat obisnuiesc sa investeasca in recuzita necesara realizarii machiajelor modelelor, intrucat imaginea este foarte importanta pentru succesul acestora.

De ce ai nevoie pentru o privire magnetica?
• Rimel;
• Tus de ochi;
• Genele false;
• Aparat pentru curbarea genelor.

Aplicarea genelor false, pas cu pas:

Pasul 1: Aplicati rimelul
Incepeti prin curbarea genelor si aplicarea unui strat de rimel. Acest pas va ajuta genele sa aiba stabilitate pe genele naturale, pe masura ce rimelul adauga o acoperire ceramica. Asteptati cateva secunde pentru ca rimelul sa se usuce.

Pasul 2: Aplicati genele false
Scoateti usor genele false folosind o penseta. Tineti banda magnetica inferioara si plasati-o sub banda de varf. Benzile se vor conecta si vor bloca la loc.

Pasul 3: Timpul pentru eyeliner
Aplicati un contur pe linia genelor pentru a uni genele. Acest lucru va da un efect mai natural privirii, fara ca genele false sa se remarce in mod negativ.

Rezultatul este o privire seducatoare si un look 100% natural. De cealalta parte a camerelor web, modelele de videochat se bucura de un aspect senzual, genele false oferindu-le acel ceva care le face mai feminine. Nu sunt complicat de aplicat, atat timp cat respectati pasii si nu faceti rabat de la calitatea acestora.

Este posibil sa fie nevoie de cateva incercari pana la deprinderea unei tehnici perfecte, insa exista si satisfactii: un look perfect si confortabil pe parcursul intregii zile, dar si numeroase complimente de la admiratorii care iti urmaresc show-urile live!