Cum se asigura confidentialitatea modelelor in videochat?

Cum se asigura confidentialitatea modelelor in videochat?

In ciuda faptului ca Romania este pe primul loc in lume atunci cand vine vorba de videochat, videochatul ramane inca un subiect tabu. Este de inteles, venim totusi dupa o buna perioada de comunism. Dar stai linistita, nimeni nu o sa te arate cu degetul daca nu vrei sa dezvalui oamenilor care este adevaratul tau loc de munca, din contra, te sustine si iti oferim tot suportul nostru pentru ca tu sa ai parte de toata confidentialitatea noastra.

 

Cum iti asiguram noi confidentialitatea in aceasta industrie? Trebuie sa stii ca ne-am gandit bine pe toate planurile si am ajuns la cateva modalitati foarte eficiente prin care iti pastram identitatea fata de toti romanii.

 

1. Oferim un contract de colaborare pe care nu scrie model de videochat – nu trebuie sa iti faci griji. Pe contractul de colaborare dintre tine si studio nu va fi mentionat cuvantul videochat / model de videochat sau ceva legat de acest concept. Astfel, daca parintii te intreaba unde lucrezi, arata-le contractul de colaborare perfect legal.

 

2. Iti oferim un alt nume – atunci cand o sa lucrezi cu noi vei avea un nickname pe care il vei folosi. Astfel, numele tau real nu va fi cunoscut de nimeni.

 

3. Banam IP-urile de pe teritoriul Romaniei – ne inclinam foarte mult catre sisteme de operare, programe si sisteme de ultima generatie mai ales ca avem si puterea financiara sa le achizitiona. Astfel, echipa de la IT lucreaza cu cele mai bune sisteme si programe care se asigura ca niciun IP de pe teritoriul Romaniei, indiferent de tipul de dispozitiv de pe care este activat, nu va putea sa intre pe platformele de videochat de pe care modelele noastre isi desfasoara activitatea.

 

4. Par si machiaj – o sa ai parte de cei mai buni make up artisti si hair stylisti care  vor fi tot timpul la studio gata sa iti schimbe look-ul pentru locul de munca. Crede-ne , cu machiajul potrivit si coafura potrivita nimeni nu te va recunoaste.  In plus, poti sa folosesti o peruca daca te simti mai comod.

 

Tot ce ne intereseaza este ca tu sa te simti bine in pielea ta si sa ai parte de un loc de munca in care sa te simti ca intr-o familie.