Cum se pregatesc modelele de videochat pentru a intra live?

Cum se pregatesc modelele de videochat pentru a intra live?

Atunci cand faci parte dintr-un studio de videochat cu pretentii, imaginea ta trebuie sa fie impecabila din cap pana in picioare.

Modelele nu se pregatesc singure sa intre live, sunt ajute de o armata de oameni pentru ca rezultatul final sa fie UAU.

Cum se pregatesc modelele de videochat pentru live?

Machiaj – modelele de videochat nu isi fac singure machiajul in cel mai bun studio de videochat. Au parte de un make-up artist care le ajuta de fiecare data sa aiba un machiaj impecabil .

„Fiecare model de videochat ar propriul stil – sunt modele care mizeaza pe extravaganta, altele pe natural si trebuie sa ma pliez mereu dupa cerinte si dorinte. In plus, exista anumite produse cu care se lucreaza in aceasta industrie pe partea de make-up pentru a fi siguri ca luminile puternice din camera nu o sa duca la scurgerea machiajului pe fata.” – declara un make-up artist de videochat.

Parul – parul este podoaba capilara a fiecaruia dintre noi. Modelele de videochat au parte de un hair stylist de fiecare data cand vin la studio care se asigura ca parul acestora arata perfect.

„Este foarte frumos sa lucrez cu fetele, dar nu este deloc usor. Fiecare are alte pretentii, ne invartim intre peruci si par natural. In plus, fiecare par are alta textura, alt stil, alt mod de a rezista. Oricum, in general, fetele mizeaza pe un look lejer. ” – declara hair stylistul celui mai bun studio de videochat.

Unghii – in cadrul studioului, exista un tehnician de unghii care are grija ca manichiura modelelor sa fie perfecta la fel si pedichiura lor

„Fiecare model de videochat isi alege singur modelul de manichiura si pedichiura pe care si le doreste, iar eu am grija ca totul sa fie exact asa cum ele isi doresc. De obicei, modelele aleg sa isi refaca manichiura cu gel la doua saptamani.” – declara tehnicianul de unghii al celui mai bun studio.

Gene false – modelele de videochat se bucura de gene false in mod gratuit chiar la studio o data la 3 saptamani.

Solar – modelele beneficiaza de sedinte gratuite de bronzare ori de cat ori doresc.