Cum treci de la model la model de top?

Cum treci de la model la model de top?

Majoritatea oamenilor cred ca meseria de model de videochat poate sa fie realizata de catre orice persoana. Total adevarat, dar diferenta se observa in sumele incasate. Un model mediu poate face in medie cam 2000 – 3000 de dolari pe luna – un model care are training de specialitate-, dar un model de top sare in fiecare luna de suma de suma de 8.000 de dolari si cerul este limita. Te intriga sumele castigate de un model de top? Vrei sa fii si tu un model de top? Ei bine, pentru a ajunge un model de top ai nevoie de:

1. O armata de profesionisti

Un model de top nu ajunge in varf fara o armata de profesionisti, iar din aceasta armata trebuie sa faca parte un stilist care sa se asigure ca modelul arata impecabil in fata camerelor, o echipa de tehnicieni cu aparatura profesionala care stiu cum sa puna in evidenta modelul si nu in ultimul rand o echipa de traineri profesionisti care sa indrume si sa ajute la evolutia modelului. Desigur, in aceasta categorie am putea adauga si o camera luxurianta, cu decor extravagant care sa atraga privirea membrilor si sa inteleaga ca au de-a face cu elita modelelor.

2. Implicare

Fara implicare din partea modelului, elita nu poate sa fie atinsa. Un model trebuie sa se implice, sa vina singura cu idei noi si trebuie mai ales a asculte la sfaturile trainerilor deoarece acestia vorbesc din experienta lor si din experienta celorlalte colege.

3. Atitudine

Pentru a escalada varful este nevoie de o atitudine de invingator. Ca in oricare alta meserie, un model de videochat trebuie sa aiba atitudinea potrivita atat cu membrii cat si cu propria persoana. Atunci cand ai atitudinea potrivita capeti mai multa incredere in propria persoana si este constient ca poti sa iti indeplinesti orice ti-ai propus.

4. Experienta

La fel ca in oricare  alta meserie, fara experienta nu exista succes. Experienta este formata atat din esecuri cat si din victorii si numai un om intelept va putea sa invete din acestea. Modelele de top au experienta si stiu cum sa vorbeasca, cum sa se comporte si intuiesc asteptarile membrilor.