De ce aleg studentele din Bucuresti sa faca videochat?

De ce aleg studentele din Bucuresti sa faca videochat?

Haideti sa vorbim despre videochatul din Bucuresti. Cu siguranta ati auzit ca in Bucuresti sunt foarte multe studiouri de videochat si poate v-ati intrebat de ce.

Raspunsul este foarte simplu: deoarece in Bucuresti sunt cele mai multe universitati si studentele sunt cele mai tentate de aceasta meserie.

Poate nu pare sa aiba atat de multa logica „Daca esti deja la o facultate este clar ca vrei sa urmezi o anumita meserie care nu are legatura cu videochatul, deci de ce sa alegi videochatul”, nu? Partial adevarat.

Pentru a afla cu exactitate de  ce apeleaza studentele la viata de model de videochat le-am intrebat chiar pe ele acest lucru.

„Viata de student nu este deloc usoara. La mine la facultate sunt foarte multi tineri cu bani si am vrut si eu sa fiu ca ei, sa nu ma mai simt inferioara. Cel mai bun mod de a atinge acest tel a fost sa practic meseria de model si chiar ma bucur ca am facut acest lucru deoarece m-a ajutat foarte mult.

De cand practic aceasta meserie am mai multa incredere in mine, imi permit sa tin pasul cu „copii de bani gata”, am invatat limba engleza la perfectie si asta o sa ma ajute mult pe mine in viitoarea mea meserie ” – declara un model de videochat.

„Am ales sa practic meseria de videochat din cauza situatiei grele din familie. Parintii au ramas fara bani si nu ma mai puteau tine in facultate. In plus, au mei aveau atat de multe datorii incat le era frica sa nu ramanem pe strazi.

Videochatul m-a ajutat, iar cel mai bun studio mi-a intins o mana de ajutor catre o viata mai buna.

Cu banii pe care ii fac din videochat nu doar ca imi platesc studiile, dar pot sa imi sustin si intreaga familie. Eu am devenit practic singura sursa de venit din familie si chiar o ducem foarte bine pentru ca incasarile mele sunt de 5 ori mai mari decat erau inainte amandoua salariile parintilor mei.” – declara un model de videochat.

„Am ramas insarcinata si parintii mei  impreuna cu iubitul nu au fost de acord cu acest lucru si practic m-au abandonat. Singura, la facultate cu un copil …. videochatul practic a fost singura mea solutie si chiar cea mai buna solutie pentru mine si copilul meu. La studio am gasit o a doua familie care ma ajuta, ma sustine si ma intelege.” – declara un model de videochat.