Iesi din zona de confort cu un job in videochat!

Iesi din zona de confort cu un job in videochat!

Succesul nu e un joc de noroc, dar cu siguranta nu putem afirma ca stim de la cele mai mici varste ce vrem sa facem in viata. Este posibil sa avem o pasiune pentru citit, dar sa lucram in domenii tehnice, cum la fel de bine putem avea inclinatii spre modelling si sa ajungem modele de videochat.

Fair enough, nu? Ei bine, va dura ceva timp si va implica mai multe iteratii sau asa-numitele „crize de viata” pentru a descoperi daca ti se potriveste sau nu un job in videochat. Pentru majoritatea femeilor, aceasta este o calatorie lunga si adesea neterminata.

Niciodata nu e prea tarziu sa devii model de videochat!

O conceptie destul de des intalnita si chiar pusa in aplicare de multe femei de succes este aceea conform careia dupa multe lupte seculare cu tine insati si experientele anterioare de la locurile de munca iti vei da seama ce vrei sa faci cu viata; ca vei avea o clipa magica de o claritate extrema si apoi iti vei planifica intreaga viata conform unei strategii bine puse la punct.

In realitate, vietile se schimba constant si va trebui sa va regrupati si sa va reconsiderati calatoria in timp ce va urmati cursul; doar nu degeaba se spune ”go with the flow!„. Asadar, in loc sa fii surprinsa cand trebuie sa iei noi decizii, sa le anticipezi si sa indraznesti sa o spui, fii incantata pentru ca ai ocazia sa experimentezi toate acestea.

Iesiti din zona voastra de confort!

Incercati lucruri noi si largiti-va orizonturile. Incercati ceva ce v-ati dorit intotdeauna, dar nu ati reusit niciodata, ceva care va sperie, ceva care este foarte diferit de ceea ce faceti in mod normal: un job intr-un studio de videochat din Bucuresti!

Poate ca nu stiti ce vreti sa faceti pentru ca nu ati incercat inca ce intentionati sa faceti. Si nu veti sti daca acest lucru este adevarat sau nu pana cand veti iesi acolo si sa incepeti sa faceti pasi intr-acolo.

Serios, este usor sa incepi rutina si sa simti ca nu ai alte optiuni in afara de ceea ce faci in acest moment. Cu toate acestea, facand un pas in afara zonei tale de confort, s-ar putea sa fii surprinsa de cat de mult va incepe sa iti placa ce nu iti imaginai niciodata intr-un milion de ani.