Le spun sau nu le spun copiilor mei ca fac videochat?

Le spun sau nu le spun copiilor mei ca fac videochat?

Cariera de model de videochat are foarte multe parti extrem de frumoase si extrem de multe avantaje atat financiare cat si personale pentru ca inveti sa te iubesti asa cum esti si sa ai mai multa incredere in tine. Cu toate acestea, multor modele de videochat le este greu sa verbalizeze faptul ca sunt modele de videochat.

A spune ca esti model de videochat este o alegere personala si nimeni nu te obliga sa recunosti acest lucru, dar este foarte greu sa pastrezi acest secret fata de familie pentru ca o minciuna trebuie mereu sustina cu alta minciuna si totul devine un bulgare de zapada care mai devreme sau mai tarziu se va sparge.

A recunoaste parintilor, partenerului de viata sau chiar apropiatilor ca activezi in aceasta industrie este foarte usor pentru ca este viata ta si sunt deciziile tale, dar cum ii spui propriului copil ca faci videochat si cum ii explici aceasta meserie mai ales daca are o varsta frageda.

Inca de la gradinita copiii sunt intrebati constant: Ce meserie au parintii tai?. Daca esti model de videochat cu siguranta te intrebi ce sa ii spui celui mic si daca ii spui cum ii explici.

Daca este mult prea mic sa inteleaga, multe mame aleg sa spuna simplu ca sunt modele care pozeaza in fata camerei. Daca cel mic este deja la scoala lucrurile sunt mult mai greu de gestionat pentru ca ceilalti copii pot sa fie rautaciosi si se instaleaza bullyingul.

„Copilul meu nu stia ce meserie practic, dar celelalte mamici au aflat si le-au zis copiilor lor care au inceput sa rada de fetita mea. Unele chiar au venit sa imi spuna ca imi invat copilul spre o viata toxica.  Ei bine, sunt alegerile mele si este viata mea asa ca fac ceea ce doresc cu ea. I-am explicat copilul in mare cu ce ma ocup si i-am spus ca nu trebuie sa ii fie rusine sau sa se simta discriminata din cauza alegerilor mele. Eu sunt mandra de ceea ce fac si sunt mandra ca pot sa ii ofer copilului meu o viata de lux. Copilul meu a zis ca este in regula atat timp cat sunt fericita si a ales sa ignore vorbele celor din jur – ce crezi? Atunci cand ignori oamenii ei inceteaza sa te mai sacaie daca nu au raspuns din partea ta.” – declara un model de videochat.