Le spun sau nu persoanelor apropiate ca fac videochat?

Le spun sau nu persoanelor apropiate ca fac videochat?

Acesta este un subiectul foarte delicat deoarece in Romania exista inca foarte multe stereotipuri atunci cand vine vorba de videochat.

Este inca un subiect tabu si multe tinere sunt speriate de prejudecati. Deci, care este cea mai buna solutie?

In primul rand, trebuie sa stii ca la noi in studio o sa ai parte de sprijinul intregii echipe. Ne ocupam sa va facem viata mai frumoasa si chiar suntem o adevarata familie.

Ne sustinem reciproc, impartasim momente fericite si mai putin fericite si de aceea suntem atat de uniti. Dar, atunci cand vine vorba de a spune persoanelor din viata ta ca faci videochat decizia iti apartine si indiferent de alegere noi te vom sustine.

O sa impartasim cateva din experientele modelelor noastre atunci cand a venit vorba de aceasta decizie.

„La inceput imi era foarte frica de parintii mei. Oare ce o sa zica? Oare cum o sa reactioneze la o asemenea veste? Oare ce o sa se intample? Aceste frici sunt absolut normale si cred ca fiecare modele le-a avut. Eu am hotarat sa le spun parintilor ca m-am hotarat sa fac videochat. La inceput au fost foarte sceptici, dar pana la urma mi-au spus ca este viata mea si ca sunt deja mare incat sa pot sa iau decizii cu privirea la cum doresc ca aceasta sa se desfasoare. Oricum, atunci cand le-am spus mi-am luat efectiv o mare piatra de pe inima.”

„Sincer, nu le-am spus alor mi cred ca vreun an si tot vedeau ca am venituri din ce in ce mai mari si ma intrebau cum este posibil. I-am mintit, le-am spus ca m-au promovat la companie, dar apoi cand au vazut ca luna de luna primeam din ce in ce mai mult au inceput sa aiba dubii. Ma ascundeam tot timpul si minciuna se marea din ce in ce mai mult. Nu mai suporta, sa ii mint si sa ii vad ingrijorati asa ca m-am hotarat sa le spun. M-au inteles si acum chiar ma sustin.”

„Eu am ales sa le spun de la inceput si parintilor si prietenilor. Nu imi place sa ma ascund si sunt mandra de viata mea. Pana la urma este viata mea si trebuie sa o traiesc asa cum imi place. Ca sunt barfe si rautati nu imi pasa. Mai bine aleg sa am o masina de lux, o casa superba, vacante nenumarate si bani sa imi permit orice decat sa ma gandesc de doua ori daca imi pot permite a doua pereche de pantofi. In plus, imi economisesc bani sa imi deschid supa cateva afaceri de make-up.”