Lenjeria intima in functie de forma corpului

Lenjeria intima in functie de forma corpului

Lenjeria intima este partea cea mai importanta intr-un joc al seductiei, unde freamatul si murmurul dorintei carnale se trezesc senzual precum o torta, de aceea aceasta trebuie aleasa cu grija si in functie de forma corpului pe care o ai.

Lenjeria intima are menirea sa puna in evidenta voluptatea si senzualitate unei femei astfel incat sa acopere discret cele mai intime parti ale corpului, lasand urma de dorinta si de pofta.

Forma corpului, modelul de lenjerie intima

Corpul nostru ia diverse forme precum mar, para, clepsidra, banana, iar pentru fiecare forma a corpului maiestrii designului au conceput modele speciale de lenjerie care sa se aseze frumos si delicat pe fiecare corp. Pentru aceste lenjerii de corp intime ei au aduse cele mai fine,delicate si sexy materiale precum: dantela, bumbac, lycra care sa se muleze perfect pe orice silueta si sa scoata in evidenta formele voluptoase ale doamnelor.

Greutate mare in jumatatea superioara a corpului, picioare subtiri desemneaza o silueta de tip mar. Silueta de tip mar se imbraca frumos in lenjerie intima din dantela cu taietura in V care sa atraga privirea curioasa spre acea zona.

De asemenea sutienul trebuie sa fie cu acoperire completa pentru a da un aspect armonios.

Silueta in forma de para dezvaluie voluptate in parte coapselor si a soldurilor si un bust mic. Pentru a crea armonie alege o lenjerie intima formata dintr-un sutien care are cupa intreaga, triunghiulara sau cu push-up pentru a crea volum si o pereche de chiloti cu talie joasa din dantela pentru a crea senzatia de picioare lungi.

Corpul cu o froma de tip banana sau dreptunghiulara este corpul in care soldurile si talia au aceeasi latime. Pentru a crea proportii sutienul in forma de V o sa te ajute sa iti ofere ofere curbe mai pronuntate daca sunt impreuna cu o pereche de chiloti tanga.

De asemenea, lenjeria de tip corset o sa iti accentueze partea de superioara a corpului creandu-ti forme apetisante si senzualitate.

Cea mai armonioasa silueta este cea in forma de clepsidra in care soldurile si bustul au aproximativ aceeasi dimensiune, prezentand o talie ingusta bine, definita. Pentru aceste forme se recomanda chiloti tanga si sutien balconet pentru a evidentia cat mai bine talia subitre si formele curbate.