Manichiura se schimba de la un sezon la altul

Manichiura se schimba de la un sezon la altul

Considerata pana nu demult o nuanta hot, oja neagra este usor, usor inlocuita de alte nuante precum albastrul regal, gri, kaki sau verdele smarald. Toate acestea au  inceput sa apara in acest inceput de primavara, prevestind in acelasi timp inceputul acesteia. Se spune ca unghiile transmit multe lucruri despre o femeie, poate si de aici tendinta de a avea mereu o manichiura impecabila, demna de invidiat.

Saloanele de infrumusetare sunt cele care vin in fiecare sezon cu alte recomandari pentru cliente, de exemplu, nuanta gri a facut furori in acest sezon racoros printe femei, disponibil pe mai multe variante, pe gustul tuturor. Lacul cu slipici a revenit in tendinte dupa o lunga absenta, putand fi aplicat peste orice nuanta, rezultand un efect de durata si impresionant. Rosul, nuanta care nu se demodeaza, este inlocuita in acest sezon cu violetul, care accentueaza culoarea pielii si ofera o imagine impecabila unghiilor tale.

Desi suntem tentate sa alegem o manichiura noua in fiecare saptamana, trebuie sa invatam sa ne protejam unghiile de procesul prea des al aplicarii acestor produse. In timp, unghia este afectata daca nu este aplicata corespunzator si, bineineles, ingrijita. Tehnicile de aplicare a nuantelor, dar si a modelelor demne de invidiat sunt din ce in ce mai cautate, iar specialistii in domeniu recomanda contactarea unor servicii de calitate.

Din cauza faptului ca unele produse sunt accesibile, avem tendinta de a ne indrepta catre servicii mai putin costisitoare, fara a analiza problemele care pot aparea pe termen lung. Mentineti o calitate a produselor pe care obisnuiti sa le folositi si nu veti avea probleme cu manichiura pe viitor.

Culorile ne transmit o stare de bine, de fiecare data cand mergem la un salon, orice femeie se simte rasfatata si ingrijita, iar unghiile sunt un must pentru fiecare. Cu cat arata mai bine, cu atat ne simtim mai bine. Costurile cu o realizarea unei manichiuri depind de preferintele si gusturile fiecareia.