Povestea de success a unui model de videochat

Povestea de success a unui model de videochat

Carolina, un model in varsta de 21 de ani, a vorbit despre cariera sa in industria divertismentului pentru adulti. Ea este originala din Columbia, a doua tara dupa Romania cu cel mai mare numar de modele de videochat. Carolina spune ca munca ei este profitabila si ca inseamna pentru ea posibilitatea de a strange capital pentru momentul in care se va retrage din activitate si isi va deschide propria afacere.

Fericita de munca depusa, spune ca si-a descoperit senzualitatea si libertatea financiara odata cu inceperea acestei cariere. A inceput acest job prin intermediul unei prietene, fiind la inceput foarte stresata ca familia ei ar putea afla si ar putea sa o respinga. Cu timpul, Carolina a reusit sa explice familiei ca este in siguranta si ca niciun model nu este expus vreunui risc.

In studioul la care a ajuns, i s-a explicat ce trebuie sa faca si modul de a actiona in fata camerei pentru a obtine multi adepti. A inteles repede ca ceea ce face un model nu este legat doar de senzualitate, ci mai degraba de inteligenta. Carolina subliniaza ca, un model de videochat nu este obligat sa faca nimic, desi utilizatorul poate cere un numar infinit de lucruri.

O profesie ca toate celelalte

Plata pe care o primeste este la doua saptamani si variaza in functie de obiectivele sale. A reusit pana acum sa stranga destul de multi bani, dar aspira intotdeauna la mai mult. La inceput lucra noaptea si se descurca bine, dar acum are programul de dimineata, pentru ca are mai mult timp pentru a face alte lucruri, cum ar fi studierea pentru facultate.

Utilizatorii cu care vorbeste sunt din Europa, Asia si Statele Unite si nu a avut parte de nicio situatie neplacuta. Studioul profesional cu care colaborareaza ii garanteaza siguranta si confidentialitatea. Inca nu a fost propusa pentru premii prestigioase in cadrul galelor internationale, deoarece majoritatea acestor premii sunt luate de catre modelele din Romania.

Oricine poate deveni un model de videochat precum Carolina. Este nevoie doar de ambitie, incredere in sine si dorinta reala de a face performanta. Prin setarea obiectivelor corecte, orice femeie poate sa isi construiasca propria poveste de succes.