Q & A cu ce mai bun studio de videochat Bucuresti – Partea a II-a

Q & A cu ce mai bun studio de videochat Bucuresti – Partea a II-a

Pentru a putea intelege cat mai bine industria videochatul, am ales sa continuam sesiunea de Q & A cu intrebari primite in sectiunea de comentarii.

Pana la ce varsta pot sa fac videochat?

La fel ca oricare alta industrie de pe piata, si videochatul are propria sa varsta de pensionare, vestea buna este ca aceasta are o perioada mult mai indelungata decat v-ati inchipuit. Ca urmare a cerintelor platformelor cu care noi colaboram, va putem spune ca varsta maxima admisa de aceste platforme pentru un model de videochat este de 45 de ani.

Cum se lucreaza in videochat?

In cel mai bun studio de videochat Bucuresti, modelele lucreaza in ture. De ce? Pentru ca atunci cand lucrezi in ture ai sansa de a putea sa atingi un public mult mai mare de membri si sa atingi mai multe ore de varf in care sa te faci remarcata.

Care este programul de lucru in videochat?

Programul de munca este modificat de la studio la studio. In cadrul studioului nostru, programul este de minimum 7 ore pe tura, indiferent de cum sunt pozitionate turele si cate ture sunt intr-o saptamana.

Sunt obligata sa lucrez ore suplimentare?

Nu. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu iti doresti si asta ar trebuie sa cauti la studioului ales. In cadrul studioului nostru de videochat, modelele nu sunt obligate sa faca nimic din ceea ce nu isi doresc in fata camerei si nici atunci cand vine vorba de ture suplimentare. Nu o sa vina niciun coleg la tine sa iti spuna: hai inca 3 ore azi. Nu! Daca vrei tu sa faci ore suplimentare va fi strict alegerea ta.

Se fac ore suplimentare?

Da, mult modelele de videochat aleg sa munceasca ore suplimentare mai ales cand sunt orele de varf si stiu ca isi pot duba incasarile pe ziua respectiva, dar dupa cum am mentionat, este o alegere proprie.

Se platesc orele suplimentare?

Dupa cum am mai mentionat si in randurile anterioare, este alegerea fiecarui model in parte daca vrea sa faca ore suplimentare. Cu toate acestea, la cel mai bun studio de videochat apreciem dorinta si dedicarea, astfel oferim bonusuri atunci cand se atinge un  anumit prag de ore intr-o anumita perioada.