Victima modei sau bun gust?

Victima modei sau bun gust?

Termenul de „victima a modei” a aparut de ceva timp, ca urmare a actiunilor unei persoane care nu poate rezista noilor tendinte in moda si care isi doreste sa incerce tot ce etse nu, desi de cele maimulte ori, anumite obiecte vestimentare, accesorii, coafuri sau machiaje nu ne avantajeaza. Stilul fiecarei persoane se defineste prin modul in care alege sa se imbrace, cum apare in cadrul anumitor evenimente sau in viata de zi cu zi, asa ca in momentul in care simtim ca situatia scapa de sub contro, este important sa acceptam ajutorul persoanelor specializate. Nimic nu etse mai dezamagitor decat parerile contra sau cele negative exprimate de catre cei din jurul nostru in momentul in care facem anumite alegeri, acre in mod evident nu ne avantajeaza.

De aceea, studiourile de videochat asigura modelelor sfaturi in ceea ce priveste vestimentatia pe care aleg sa o poarte, unele dintre studiouri chiar asigura garderoba, insa exista situatii in care fetele prefera sa-si aduca propria vestimentatie de acasa. Excesul de machiaj sau accesorii nu ne infrumuseteaza, din contra, de cele mai multe ori conduce la vulgaritate si la un rezultat la care nu ne asteptam.

Desi moda se afla in plina schimbare, nu inseamna ca tot ce este modern ne si avantajeaza, ideea de a imita un anumit stil n se potriveste oricui, iar femeile stiu acest lucru. O femeie este unic prin modul in acre alege sa se imrace, prin propiul stil pe care si l-a definit de-a lungul timpului. In mod clar, exista situatii in care mai resim, insa este important sa nu imprumutam toate tendintele care apar, mai ales daca observam ca acestea nu se potrivesc personalitatii, nimic nu poate fi mai incomod decat sa pretinzi ca esti un alt om.

In videochat, bunul gust se defineste prin alegerea unei tinute corespunzatoare fiecarei sesiuni onlne, prin intermediul caruia feinitatea si eleganta fiecarei femei este definita si cu ajutorul careia reuseste sa atraga cat mai multe priviri, astfel incat popularitatea acesteia sa creasca in mediul online. Nu trebuie sa fii in mod constant in pas cu moda, mai ales daca anumite trend-uri nu se imbina deloc cu gusturile tale, trebuie sa iei in calcul cat de multafecteaza purtarea unei tinutei sau a unui accesoriu imaginea ta prin simplul fapt ca alegem sa-l purtam doar pentru ca este la moda.