Videochatul nu este despre nuditate!!

Videochatul nu este despre nuditate!!

Videochatul este un subiect tabu in Romania si asta pentru ca multe persoane nu stiu adevarul despre videochat!

Videochatul este un cuvant construit prin sudura a doua cuvinte: video si chat, ceea ce inseamna ca se bazeaza pe comunicare live.

Exact, videochatul inseamna comunicarea live dintre un model si un membrul al platformei de videochat. Cand vorbim de comunicare trebuie sa avem in vedere atat limbajul folosit, dictia, subiectele atinse.

In momentul actual, videochatul poate sa fie non adult / adult sau pentru femei / pentru barbati.

Videochatul non adult implica 0 nuditate. Tot ce trebuie sa faca un model este sa vorbeasca cu un  membru si sa il asculte. De cele mai multe ori, modelul devine un adevarat terapeut deoarece membrii au tendinta de a se destainui si de a cere sfaturi modelelor pe plan sentimental.

Cariera de model non adult nu este deloc usoara deoarece presupune foarte bune abilitati de comunicare, de empatie si de gestiune a situatiei. In plus, modelul trebuie sa stie cum sa il faca pe membru sa aiba incredere si trebuie sa stie cum sa il abordeze pentru a petrece cat mai mult timp cu el online.

Videochatul adult implica nuditate, dar nu despre asta este vorba. In categoria de videochat adult, totul se bazeaza pe pasiune, pe atractie si senzualitate.

Un model trebuie sa stie cum sa gestioneze situatia cu un membru, discutiile cu acesta pentru a petrece cat mai mult timp online deoarece in videochat timpul inseamna bani.

Este foarte important ca un model sa se muleze dupa tipul de personalitate a membrului, ideile si conceptiile acestuia pentru a exista acea iluzie de chimie intre ei.

Pe langa comunicare, modelul trebuie sa aiba un limbaj corporal perfect. Aici discutam despre postura si despre micile gesturi ale corpului care pot atrage sau pot respinge un membru.

Desigur, trebuie sa avem in vedere: tinuta, machiajul, parul etc.

Dupa cum puteti observa, a fi model de videochat necesita nenumarate aptitudini ca in oricare loc de munca. Dar nu va ingrijorati, daca vreti sa faceti parte din cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, o echipa de traineri profesionisti va vor ajuta sa deveniti un model de top.