Videochatul prin ochii modelelor de videochat

Videochatul prin ochii modelelor de videochat

Videochatul este un domeniu extrem de controversat, dar modelele de videochat aleg sa treaca peste stereotipuri si sa isi traiasca viata mult visata. In ciuda speculatiilor de natura morala, videochatul este una dintre cele mai banoase meserii din Romania care necesita multa implicare, devotament si munca din partea modelelor. Este nevoie de femei serioase, care sunt stapane in arta conversatiei.

Deoarece multe tinere sunt sceptice in privinta acestei meserii si a castigurilor pe care aceasta le aduce, am luat interviul catorva modele pentru a afla cum este videochatul din perspectiva lor.

Videochatul prin ochii modelelor de videochat
• Ce parere aveai initial despre videochat si ce parere ai acum?

„Ca orice persoana din Romania initial am fost foarte sceptica despre aceasta meserie, dar o cunostinta era deja model de videochat si am vazut cum viata i s-a schimbat drastic, asa ca am zis sa imi depun CV-ul si sa merg la interviu. Asta am si facut, iar acum ma aflu in aceasta industrie de 3 ani. Videochatul nu presupune doar aspecte ce tin de intimitate, fiecare model de videochat este liber sa nu faca in cadrul studioului meu ceea ce nu doreste, iar acest lucru nu iti pericliteaza imaginea.”

„Mereu am privit videochatul cu ochi buni. Sunt adepta a „Fa ceea ce te face fericit”, iar eu iubesc fericirea si imi iubesc corpul. Daca simpla mea prezenta in fata unei camere de filmat imi ofera bani si pe langa acest lucru pot aduna si multa admiratie, atunci de ce nu.”

„Videochatul este cel care iti ofera incredere in propriile puteri si te invata foarte multe lucruri, precum: cum sa te iubesti, cum sa comunici, cum sa seduci, cum sa iubesti viata asta si cum sa te bucuri de ea.”

• Ce inseamna pentru tine meseria de videochat?

„Este o a doua familie. Eu stau mai mult cu oamenii de aici si ii vad mai multe ore pe zi decat pe familia mea, deoarece ei nu sunt din Bucuresti, asa ca s-a creat o mica comunitate, suntem uniti si ne dam sfaturi. Meseria asta m-a ajutat sa ii pot oferi familiei mele viata pe care o merita si sa nu duc lipsa de nimic.”

„Videochatul inseamna bani, mai multi bani decat am putut vreodata sa visez. Cum pentru mine banii reprezinta independenta financiara si fericire ca pot sa ii dezvolt pasiunile, atunci videochatul este sursa mea de fericire.”

„Videochatul inseamna un trai bun, tinerete si frumusetea. Aici lucram la a indeplini dorinte si a crea fericire membrilor nostri.”